KI-generert illistrasjon

Velkommen til BY Lillestrøm: -Vi er folkets avis

-BY er laget for og med folket, sier ansvarlig redaktør i BY Lillestrøm, Bente Wemundstad. -Hos oss får alle som vil en stemme.

Tekst: Bente Wemundstad
Ansvarlig redaktør Bente Wemundstad. Foto: André Askeland.

I en tid der verden ikke alltid føles som et godt sted, når overskriftene i media bombarderer deg med krig, trusler, høye priser, ekstremvær og mange andre negative saker, vil vi gi deg et pusterom. Hjemme, der du bor, skal du få lov til å senke skuldrene og oppdatere deg på ting som skjer utenfor dørstokken din.

Det er planen vår med BY Lillestrøm. Hos oss kan DU skrive om ting fra ditt eget nabolag eller bydel. Se på Lokalportalen på menylinjen øverst om du finner din bydel!

Idretten

Idrettsforeningene er selvet navet i et lokalsamfunn. Det er der aktivitetene skjer, og det vil vi speile. Derfor har vi tatt kontakt med idrettslag i Lillestrøm og naturlig omegn for å tilby dem en gratis side hos oss. Følg med på din lokalside for å se om din idrettsforening dukker opp!

Vi gjennom mange år observert det samfunnsansvaret breddeidretten tar på lokalplan. Det er mildt sagt imponerende. Deres intensjon er at «Alle skal med», men i praksis blir det vanskeligere fordi flere og flere foreldre rett og slett ikke har økonomi til å betale kontingent og utstyr. Vi vil jobbe sammen med idretten for å oppfylle intensjonen om at alle skal med. Vi tror dette er veien for å bygge både folkehelse og robuste voksne.

Næringslivet

Næringslivet i Lillestrøm angår alle som bor her. Bidragene til kommunekassen fra næringslivet har stor betydning, og det er i alles interesse at vi hegner om det lokale næringslivet.

Vi vet at det er vanskelig for næringslivet å få vist seg frem i tradisjonelle medier. Hos oss kan de skrive så mye de vil; når sjefen har bursdag, når de ansetter nye folk, om de har fått nye kontrakter eller om et dårlig årsresultat. Kanskje står bedriften på flyttefot? Kanskje ser de etter samarbeidspartnere?

Vi i BY tror at kommunikasjon utad er nøkkelen til suksess!

Moderering

BY Lillestrøm er en nettavis som følger Redaktørplakaten og pressens etiske regler. Derfor vil alle innlegg, inkludert kommentarer til innlegg, gjennomleses og redigeres før de publiseres. Det betyr at vi også korrekturleser språket og passer på at bildene dine kommer best mulig frem. Vi vil at innleggene dine skal ta seg godt ut, og at budskapet kommer godt frem.

Hos oss vil ikke nettroll trives særlig bra, for vi tar inn kommentarer på innlegg som er konstruktive, og som holder seg til saken uten personkritikk. Vi vil bidra til en god samfunnsdebatt.

BY Lokal AS

Vårt utgiverselskap heter BY Lokal AS, og BY Lillestrøm er vår syvende nettavis. Fra før er vi i Tønsberg, Sandefjord, Horten og Holmestrand, Drammen, Bærum og Moss. Innen sommeren kommer to aviser til, før vi lar systemansvarlig få en liten sommerpust i bakken.

Med oss på laget har vi vår kommersielle partner Heke AS, som en stor del av næringslivet i Lillestrøm allerede har stiftet bekjentskap med.

Stilling ledig

Veien blir til mens man går, heter det, og vi leter hele tiden etter folk som vil gå veien sammen med oss. Vi ønsker oss folk som ser verdien av lokaljournalistikk, og vil være med på laget vårt. Ta kontakt, dersom du føler dette kan være noe for deg! Vi tar også gjerne en prat med grafisk designere, og Heke AS vil gjerne ha kontakt med deg som liker salg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *