Frilansere søkes til BY

Er du lidenskapelig opptatt av å fortelle historier som betyr noe? Har du en evne til å se det spennende og interessante i alt det som rører seg i lokalsamfunnet? Vi er på utkikk etter frilansjournalister til å bli med i vårt lokale journalistikkteam, der stemmen din kan gjøre en forskjell i lokalsamfunnet vårt.

Hvem ser vi etter?

Alder er bare et tall: Enten du er ung eller har mange år bak deg, er perspektivet ditt verdifullt for oss.

Mangfold er vår styrke: Etnisk norsk eller ikke, vi tror at mangfoldig bakgrunn bidrar til rikere historier.

Rask i avtrekkeren: Vi setter pris på journalister som er våkne, raskttenkende og klare til å jakte på en historie når det skjer.

Full av ideer: Kreativitet gir næring til arbeidet vårt. Hvis du har et sinn full av historieideer og friske perspektiver, vil du passe rett inn.

Omgjengelig og engasjerende: Journalistikk handler om å komme i kontakt med mennesker. Din evne til å engasjere deg vil være viktig for å avdekke historiene som bør fortelles.

Genuint opptatt av lokalsamfunnet: Vi ser etter journalister som ikke bare er observatører, men som er genuint engasjerte og bryr seg om samfunnsspørsmål i byen de bor i.

Hva vi tilbyr:

Fleksibilitet: Arbeid fra hvor som helst, etter din egen timeplan. Lokale historier finnes overalt, ofte der man minst venter det.

Støttende teammiljø: Selv om du vil ha uavhengigheten til en frilanser, vil du ikke være alene. Teamet vårt er her for å støtte deg med ressurser, veiledning og tilbakemeldinger.

Vi betaler honorar per sak!

Slik søker du:

Vi er ikke opptatt av CV-er, utdanningsgrader eller årevis med mediaerfaring. Vårt absolutte krav er at du har LYST til å skrive om alt det spennende som skjer i byen vår.

Ring redaktør Bente Wemundstad på telefon 46 12 87 73, eller send en e-post til bente@bylokal.no. Du kan også sende det lille skjemaet på denne siden.

Enten du nettopp har startet eller ser etter en ny utfordring, hvis du er drevet av nysgjerrighet og et ønske om å informere og engasjere, vil vi gjerne høre fra deg. Bli med oss for å gjøre en forskjell – én historie om gangen.