Skriv din artikkel her!

Lurer du på hvordan dette systemet fungerer?

Du må tegne et abonnement hos oss, som gir deg tilgang til alle våre «+» saker, men mer viktig her, rett til å skrive egne innlegg (moderert). Når du har fått ditt brukernavn og passord, kommer du tilbake hit. Hvis du er logget inn, vil du se skjemaet for publisering, hvis ikke, logg deg inn i angitt felt under med brukernavn og passord. Du kan starte! Klikk på headingen, eller her for en artikkel som forklarer konseptet. Når du har gjort dette, kom tilbake og skriv i vei!

Alle artikler blir sendt til moderering før de går online. Normalt skjer det i løpet av relativt kort tid (1-2 timer), men det kan ta inntil 24 timer. Ved større endringer, vil vi ta kontakt med deg. Du vil kunne endre publiserte saker gjennom løsningen.
Har du problemer?
Ring oss på telefon 46 12 87 73, eller send en e-post til red@bymoss.no og vi skal finne en løsning!

Få publiseringstilgang i dag!

Tittel på artikkel *
Dette blir overskrift på artikkelen.
Kategori
Velg hvilket sted (kategori) du ønsker å publisere artikkelen din.
Artikkelinnhold *
Her skriver du inn hovedinnholdet i artikkelen din. Bruk Mediaknappen på toppen av denne seksjonen for å legge inn bilder.
Artikkelutdrag
Her kan du legge inn et kort sammendrag av artikkelen din. Dette må ikke fylles ut, systemet vil bruke starten av artikkelen din i stedet i oversikter o.a.
Forklaring til skjemaet

Trykker du på «Publiser innlegget» vil artikkelen gå til moderasjon -du vil imidertid sendes til en side som viser hvordan artikkelen vil bli når den publiseres. Deretter (forutsatt at den er OK) vil den publiseres (normalt innen en dag – men det kan ta inntil tre dager). 

Trykker du på «Save Draft» vil den arkiveres (uten å bli sendt til publisering), og bli lagt til på din private artikkeloversikt, som er her. Du kan deretter gå inn på denne oversikten, og fortsette å forfatte artikkelen gjennom å velge pennesymbolet utenfor artikkelnavnet, og deretter sende den til publisering.

Hvis bildet du bruker er større enn 4 MB, vennligst ta kontakt med adm@bymoss.no for hjelp.

Oppstår poblemer, ta kontakt med oss på adm@bymoss.no og vi skal prøve å hjelpe deg!

Vi ønsker deg lykke til med din publisering!