Jeg er både stolt og glad for å få denne muligheten, sier Per Christian Randgaard som blir ny administrerende direktør i Asplan Viak. Foto: Leikny Havik ( Bow)

Per Christian Randgaard utnevnt til ny administrerende direktør i Asplan Viak

Asplan Viak henter ny administrerende direktør fra egne rekker. – Han har imponert med et helhetlig blikk på virksomheten, sier styreleder Kjell Rusti.

Per Christian Randgaard (50) blir ny administrerende direktør i Asplan Viak. Randgaard kommer fra stillingen som divisjonsdirektør i samme selskap, og han har vært ansatt i Asplan Viak siden 2018.

– Dette har vært en grundig prosess med mange sterke eksterne kandidater. Per Christian Randgaard har både en faglig bakgrunn og personlige egenskaper som gjør at han oppfyller kravene til stillingen på en svært god måte. Han var den sterkeste kandidaten, sier Asplan Viaks styreleder Kjell Rusti.

– Jeg er både stolt og glad for å få denne muligheten. Asplan Viak er et selskap med svært sterke fagmiljøer og høye ambisjoner for å finne de beste løsningene for et samfunn i endring. Jeg er veldig motivert for å gå løs på denne oppgaven sammen med dyktige og engasjerte medarbeidere, sier Randgaard.

Per Christian Randgaard er utdannet sivilingeniør fra NTNU. Han har bakgrunn fra blant annet WSP og har bred ledelseserfaring fra flere bransjer.

– Randgaard er en dyktig leder som skaper verdi gjennom medarbeiderne sine. Han har svært god oversikt over markedet, og han har imponert med et helhetlig blikk på virksomheten. Under Per Christian Randgaards ledelse kommer vi til å se et sterkt og tydelig selskap med en markant faglig profil og fokus på verdiskapning for kundene og samfunnet, sier Rusti.

Per Christian Randgaard overtar etter Elisabeth Heggelund Tørstad, som slutter som administrerende direktør I Asplan Viak 30. mai i år. Tørstad sa opp sin stilling før jul i fjor, for å kunne vie tiden sin til styreverv. Etter styrets ønske har hun blitt sittende i stillingen i påvente av ny administrerende direktør.

– Jeg vil gjerne få takke Elisabeth Heggelund Tørstad for hennes innsats for Asplan Viak. Hun har ledet Asplan Viak gjennom store endringer, og etterlater et solid selskap til sin etterfølger, sier Kjell Rusti.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *