BoligPartner blir en del av Mestergruppen.

Konkurransetilsynet gir grønt lys: Mestergruppen overtar BoligPartner

Mandag 10. juni ble det klart at Mestergruppen får overta konkursboet etter BoligPartner.

– Dette er en gledelig nyhet fra Konkurransetilsynet og i tråd med våre forventninger, sier Stine Røsand som er direktør for Utførende kjeder i Mestergruppen.

Mestergruppen har kjøpt deler av konkursboet til BoligPartner, inkludert varemerket og kjedekonseptet.

Det nyopprettede juridiske selskapet heter Mestergruppen Boligpartner AS, men varemerket vil hete BoligPartner som før. Nå som overtagelsen er godkjent av Konkurransetilsynet, vil Mestergruppen gå i gang med å ansette tidligere BoligPartner-medarbeidere.

– Dette er en pågående prosess, vi har hatt mange intervjuer og kommer til å ansette fortløpende i de rollene vi har behov for å fylle. Vi ønsker nyansatte hjertelig velkommen til Mestergruppen-familien, sier Røsand.

Nå som oppkjøpet er gjennomført, kan prosesser og prosjekter settes i gang.

– Vi vil nå få tilgang til datasystemene som gjør at vi kan starte driften igjen. Fokuset vårt nå er å tilby salgsstøtte og tekniske tjenester til våre forhandlere og få i gang vareleveransene til byggeplassene, avslutter Stine Røsand.

Om BoligPartner
BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter, leiligheter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet og har 30 års fartstid som norsk boligbygger. Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert nærmere 15.000 bolig- og hyttedrømmer for sine kunder. 30. april 2024 gikk BoligPartner konkurs. 12. mai 2024 ble det klart at Mestergruppen har kjøpt deler av konkursboet, inkludert varemerket og kjedekonseptet. BoligPartner vil drives videre fra Hamar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *