Klar for en morsom dag?

Villa Tærud rigges opp 3. juli til masse fine sommer aktiviteter, både ute og inne, litt avhengig av været.

Det blir alt fra vannkrig, kubb, fotball, frisbee, biljard og gaming, pluss mye mer. Vi står for lunsj og vi har en kiosk med litt snaks som det kan handles i om ønskelig.

Denne dagen er ment for barn fra 5.klasse til 7.klasse, og det er Lillestrøm kommune som arrangerer.

Torsdag blir det tur til klatreparken!

Høyt&Lavt Lillestrøm gir råhet til de tøffeste og mestringsfølelse og samhold!
Klatreparken består av aktivitetsløyper med ulike hindre som går fra tre til tre ute i skogen. Det er 22 aktivitetsløyper, 41 zipliner, hoppetårn og en kjempetrampoline for dere å kose dere med samt Klatretunet Kafé holder åpent.

OBS! Denne turen er for 5. til 7.klasse.

Barna må selv ha med seg passende klær som tåler klatring. Vi har med mat til turen, men om de ønsker å bruke kafeen må de ha med penger selv.

Alle må gjennom et sikkerhetskurs før de kan klatre når vi kommer. Løypene er gradert med farger som i et alpinanlegg. Fra de enkle oransje, via lysegrønne, mørkegrønne, blå, rød og helt opp til sort løype.

Høydekravet til de ulike fargene på aktivitetsløypene er:

Oransje: over 80 cm.
Grønn: over 110 cm.
Rød/blå: over 140 cm.
Svart: over 160 cm.
Vektgrense:120kg

Kunstnerisk fredag

I hele juli er det morsomme verksteder i aktivitetsrommet på Nitja – hver dag bortsett fra tirsdager! På fredager skal det lages hagedyr, og lar vi oss inspirere av utstillingen til Anna Sofie Mathiasen: Folly. Her finnes dyr som pingviner, høne, skilpadde, gris, flaggermus og marihøne, men du kan lage akkurat det dyret du vil.

Vi lager dyrene våre i materialer som ligger framme, for eksempel tekstiler, tre, papir, filt og leire. Kanskje du vil sy deg en egen liten pingvinbamse?

Aktiviteten passer for alle, men barna må ha følge med en voksen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *