Julekalender 20xx for Moss

Velkommen til årets julekalender! Tilbuds-lukene åpnes innen 10:00 alle dager fram til og med 24. Desember.  Fyll ut skjemaet under for å være med i trekningen av dagens premie (se i luken for dagens dato for premie). Du kan bli med i så mange dager du ønsker, bare kom inn og fyll ut skjemaet for den aktuelle dagen du vil være med. Ingen begrensninger på hvor mange dager du kan bli med. Vinner blir trukket i løpet av kvelden den aktuelle dagen. Lykke til!

Kom tilbake daglig for å delta og avdukningen av ny luke med fin premie og ev. tilbud!

Ja takk, jeg vil gjerne være med i trekningen av gaver:

1. Desember

Tre nøtter til askepott signert av Nils Vogt + kopp til to heldige vinnere!
Platekompaniet har et bredt utvalg av DVD, Blu-ray, CD, vinyl, spill og bøker innen alle sjangre

2. Desember

Snug Rug Hoodie fra CoolStuff til en heldig vinner.
Norges gadgetmekka med mengder av annerledes og morsomme dingser som ikke finnes andre steder.
 

3. Desember

Vinn julegenser fra www.jule-genser.no: gavekort hos jule-genser.no på 1000 kr.
Hos oss får du smakfulle Julegensere og Julepysj med 3D eller økologisk bomull

 

4. Desember

J&K Shop gir to heldige vinnere to lekre gavepakker! For å vinne: må du følge @jkshopnorge på Instagram. Sjekk J&K Shop for produkter av høyeste kvalitet!
 

5. Desember

Vinn en nøtteknekker til 1499! Feel er en norsk spennende interiørkjede med produkter for alle hjemmets rom og anledninger, samt gaver for alle anledninger og aldersgrupper.

5. Desember

Deilig frokost i byens storstue (Andre Etasje)!

Hotel Klubben inviterer til frokost for to i førjulsstria. Kjøkkenet på Hotel Klubben serverer mye lokalmat, og lover mange nye smaker.

6. Desember
Vinner får kur og klipp til en verdi av 1200 kr av Jesper på Josefsson Frisør-Frisørhuset. 
For å vinne: du må også følge hairby.jesperbingen på instagram og gjerne skriv en hyggelig kommentar til han
6. Desember

Vinneren får to gratisbilletter til julekonsert på Oseberg Kulturhus med Eva Weel Skram den 21. Desember kl. 18. Ytterligere billetter og andre arrangementer i Desember kan bestilles her.

7. Desember

Vinner får garnpakke for å strikke en Islender i Vams fra Rauma fra Garnpikene Gulskogen. Garnpikene er Norges nyeste garnkjede. Her finner du de fleste garnsorter og alt tilbehør du trenger.

7. Desember

Dagens gevinst: Liten, lett og optisk genial kikkert! ProView Mini 6x veier kun 340 gram, er vanntett og gir svært godt og klart bilde. Center.no er en nettbutikk med Norges kanskje største utvalg av kikkerter. 

8. Desember

J&K Shop gir heldige vinner nydelig Wella classic luxeoil og Wella fusion. For å vinne: må du følge @jkshopnorge på Instagram. Sjekk J&K Shop for produkter av høyeste kvalitet!
 

9. Desember

Premie: Dashkamera ProView 323W med svært god video. Et bilkamera er godt å ha om noen stikker av eller lurer seg unna. Bilkamera-butikken er en nettbutikk med et stort utvalg av kameraer og tilbehør.

10. Desember

Gallerii på torvet gir en vinner "Duck You". De er laget av den lokale kunstneren Charlotte Carlsen. Endene kommer i mange morsomme varianter. Velkommen til førjulshandel!

10. Desember

Vinner får middag for to personer på nydelige og kjente Landfallhytta.
Landfallhytta er kjent for god hjemmelaget mat og flotte omgivelser.

11. Desember

J&K Shop gir heldige vinner sett fra Proraso til å behandle sjegg.  For å vinne: må du følge @jkshopnorge på Instagram. Sjekk J&K Shop for produkter av høyeste kvalitet!
 

12. Desember

Dagens gevinst: Den prof. hårføneren fra Girmi gir gode resultater til alle typer hår. To hastigheter, tre temperaturer, kaldluftfunksjon og en tynn konsentrator gir ønsket resultat med høy presisjon. 

12. Desember

Amundsen Spesial på Gulskogen senter deler ut en kurv med julens favoritter verdt 500 kr. Hos Amundsen finnes alt fra gode oljer og krydder til smakfulle sjoko-lader, nøtter og kaffe.

13. Desember

Lovemanuela.no deler ut et gavekort verdt 1500 kr til sin nettbutikk. Manuela står bak bloggen Passion for Baking og har en butikk med alt som trengs til perfekte kaker.
 Pinterest logo png images | PNGWing

14. Desember

Premie: Gavekort på 750,-. Kan brukes hos alle våre salonger - både J&K Beauty Salon og J&K Barber shop. Følg oss på instagram for å delta: @jkbarbershopnorge og @jkbeautysalonski 

14. Desember

Premie: Tønsbergforfatter Lene Lauritsen Kjølner byr på en splitter ny julekrimroman der det foregår skumle ting på en pensjonat i Tønsberg. Hvis du ikke vinner, kjøp den i bokhandel til jul!

15. Desember

Outland er Norges største faghandel for populærkultur, og har levert dagens premie, spillet "Secret Hitler", et originalt spill for 8-10 spillere. Hvis du ikke vinner, ta en tur innom og kjøp et da vel!

16. Desember

Premie: Gavekort på 750,-. Kan brukes hos alle våre salonger - både J&K Beauty Salon og J&K Barber shop. Følg oss på instagram for å delta: @jkbarbershopnorge og @jkbeautysalonski 

16. Desember

Snart er det vår, og flått-tid. Den vil verken mennesker eller kjæledyr ha. Dagens premie: fra Villa Solsiden på Revetal med et naturlig og uskadelig flåttmiddel som holder udyrene unna.

17. Desember

Hammerslaget digger alt som gjør hverdagen til praktikere enklere. Premine, bæreselene "Shoulder Dolly" er et slikt produkt! Koster mindre enn kiropraktor og mindre papirarbeid enn ryggskade.

17. Desember

Premie: familiebillett (2 voksne, 2 barn) til Folk og røvere i Kardemommeby. Ta med familien på årets hyggeligste film i romjula, Brygga Kino. Dere er velkommen!

18. Desember

Dagens gevinst: Enhånds-kikkert ProView Excite 8×42 er god og lett med 8x forstørrelse. Lav vekt: kun 267 gram! Center.no er en nettbutikk med Norges kanskje største utvalg av kikkerter. 

19. Desember

Outland er Norges største faghandel for populærkultur, og har levert dagens premie, spillet "Partners", et stragegisk og underholdende spill. Hvis du ikke vinner, ta en tur innom og kjøp et da vel!

20. Desember

Gevinst: Klippemaskin med lang holdbarhet takket være titanbelegg og keramisk kniv. Minimalt med vibrasjoner ved bruk. Legg julehandelen til Center.no -utvidet angrefrist til 10. januar!

21. Desember

J&K Shop gir vinner Wella Invigo Shampoo og Balsam Four Reasons Tea Tree Shampoo. For å vinne: følg @jkshopnorge på Instagram. Sjekk J&K Shop i dag!
 

22. Desember

Kiwi Strømsø (Tordenskioldsgt. 22) deler ut en kurv med mat til en heldig vinner. Vinneren kan ta turen innom Kiwi for å hente premien hos de hyggelige ansatte.

22. Desember

Premie: 2 billetter til Kampen om Narvik: Dette er en spennende film mange har ventet på! Få med deg denne storslåtte filmen i romjulen der du ser film best; i Tønsberg, på Brygga Kino.

23. Desember

Premie: Jeg-Kjeder-Meg-Kort (84 aktivitetskort for barn), levert av Søte Sider. Barnet bli inspirert til lek igjen, og vil aldri kjede seg! NB! Produktet leveres som digitale filer. Passer til mindre barn.

23. Desember

Anna NovaLova deler ut en fotografering i studio med 3 bilder (dig.) ink. redig. verdt 2700,-. En erfaren fotograf som tilbyr nyfødt, barne og familiefotografering, portrett samt bedrift og event.  

24. Desember

Vi avslutter julekalenderen med to ekstraordnære gaver til en heldig vinner, hhv en Cosori Premium Airfryer i valgfri farge og Gavepakke fra J&K. For å få plass til all info, se egen side her!