Julekalender 20xx for Moss

Tusen takk for alle som har deltatt på årets julekalender, responsen har vært over all forventning!

Alle vinnere skal være kontaktet, men sjekk gjerne resultatlisten under her om du har vært trukket ut.
Igjen takk for all deltagelse, vi håper på å kunne gjenta dette ved neste korsvei.

Vinnere i årets julekalender

Under har vi listen over vinnere i årets Julekalender. NB! som hovedregel må premien hentes hos sponsor her i Moss. Hvis det ikke er oppgitt annet i luken, ta kontakt med bente@bymoss.no for detaljer. Gratulerer!

1. Desember

Tre nøtter til askepott signert av Nils Vogt + kopp til to heldige vinnere!
Platekompaniet har et bredt utvalg av DVD, Blu-ray, CD, vinyl, spill og bøker innen alle sjangre

2. Desember

Snug Rug Hoodie fra CoolStuff til en heldig vinner.
Norges gadgetmekka med mengder av annerledes og morsomme dingser som ikke finnes andre steder.
 

3. Desember

Vinn julegenser fra www.jule-genser.no: gavekort hos jule-genser.no på 1000 kr.
Hos oss får du smakfulle Julegensere og Julepysj med 3D eller økologisk bomull

 

4. Desember

J&K Shop gir to heldige vinnere to lekre gavepakker! For å vinne: må du følge @jkshopnorge på Instagram. Sjekk J&K Shop for produkter av høyeste kvalitet!
 

5. Desember

Deilig frokost i byens storstue (Andre Etasje)!

Hotel Klubben inviterer til frokost for to i førjulsstria. Kjøkkenet på Hotel Klubben serverer mye lokalmat, og lover mange nye smaker.

6. Desember

Vinneren får to gratisbilletter til julekonsert på Oseberg Kulturhus med Eva Weel Skram den 21. Desember kl. 18. Ytterligere billetter og andre arrangementer i Desember kan bestilles her.

7. Desember

Dagens gevinst: Liten, lett og optisk genial kikkert! ProView Mini 6x veier kun 340 gram, er vanntett og gir svært godt og klart bilde. Center.no er en nettbutikk med Norges kanskje største utvalg av kikkerter. 

8. Desember

J&K Shop gir heldige vinner nydelig Wella classic luxeoil og Wella fusion. For å vinne: må du følge @jkshopnorge på Instagram. Sjekk J&K Shop for produkter av høyeste kvalitet!
 

9. Desember

Premie: Dashkamera ProView 323W med svært god video. Et bilkamera er godt å ha om noen stikker av eller lurer seg unna. Bilkamera-butikken er en nettbutikk med et stort utvalg av kameraer og tilbehør.

10. Desember

Gallerii på torvet gir en vinner "Duck You". De er laget av den lokale kunstneren Charlotte Carlsen. Endene kommer i mange morsomme varianter. Velkommen til førjulshandel!

11. Desember

J&K Shop gir heldige vinner sett fra Proraso til å behandle sjegg.  For å vinne: må du følge @jkshopnorge på Instagram. Sjekk J&K Shop for produkter av høyeste kvalitet!
 

12. Desember

Dagens gevinst: Den prof. hårføneren fra Girmi gir gode resultater til alle typer hår. To hastigheter, tre temperaturer, kaldluftfunksjon og en tynn konsentrator gir ønsket resultat med høy presisjon. 

13. Desember

Lovemanuela.no deler ut et gavekort verdt 1500 kr til sin nettbutikk. Manuela står bak bloggen Passion for Baking og har en butikk med alt som trengs til perfekte kaker.
 Pinterest logo png images | PNGWing

14. Desember

Premie: Tønsbergforfatter Lene Lauritsen Kjølner byr på en splitter ny julekrimroman der det foregår skumle ting på en pensjonat i Tønsberg. Hvis du ikke vinner, kjøp den i bokhandel til jul!

15. Desember

Outland er Norges største faghandel for populærkultur, og har levert dagens premie, spillet "Secret Hitler", et originalt spill for 8-10 spillere. Hvis du ikke vinner, ta en tur innom og kjøp et da vel!

16. Desember

Snart er det vår, og flått-tid. Den vil verken mennesker eller kjæledyr ha. Dagens premie: fra Villa Solsiden på Revetal med et naturlig og uskadelig flåttmiddel som holder udyrene unna.

17. Desember

Premie: familiebillett (2 voksne, 2 barn) til Folk og røvere i Kardemommeby. Ta med familien på årets hyggeligste film i romjula, Brygga Kino. Dere er velkommen!

18. Desember

Dagens gevinst: Enhånds-kikkert ProView Excite 8×42 er god og lett med 8x forstørrelse. Lav vekt: kun 267 gram! Center.no er en nettbutikk med Norges kanskje største utvalg av kikkerter. 

19. Desember

Outland er Norges største faghandel for populærkultur, og har levert dagens premie, spillet "Partners", et stragegisk og underholdende spill. Hvis du ikke vinner, ta en tur innom og kjøp et da vel!

20. Desember

Gevinst: Klippemaskin med lang holdbarhet takket være titanbelegg og keramisk kniv. Minimalt med vibrasjoner ved bruk. Legg julehandelen til Center.no -utvidet angrefrist til 10. januar!

21. Desember

J&K Shop gir vinner Wella Invigo Shampoo og Balsam Four Reasons Tea Tree Shampoo. For å vinne: følg @jkshopnorge på Instagram. Sjekk J&K Shop i dag!
 

22. Desember

Premie: 2 billetter til Kampen om Narvik: Dette er en spennende film mange har ventet på! Få med deg denne storslåtte filmen i romjulen der du ser film best; i Tønsberg, på Brygga Kino.

23. Desember

Premie: Jeg-Kjeder-Meg-Kort (84 aktivitetskort for barn), levert av Søte Sider. Barnet bli inspirert til lek igjen, og vil aldri kjede seg! NB! Produktet leveres som digitale filer. Passer til mindre barn.

24. Desember

Vi avslutter julekalenderen med to ekstraordnære gaver til en heldig vinner, hhv en Cosori Premium Airfryer i valgfri farge og Gavepakke fra J&K. For å få plass til all info, se egen side her!