– Designet til hjemmedrakten er basert på proporsjonene i det norske flagget. Den er i tillegg inspirert av sverdet til Harald Hårfagre, og ikke minst et særegent runetegn for navn og nummer. Foto: Vegard Grøtt, Bildbyrån

Dette er den nye landslagsdrakten for fotballandslagene

Når Norges herrelandslag i fotball tar i mot Tsjekkia på Ullevaal Stadion fredag 22. mars er det med en helt ny drakt. Slik ser den ut!

Drakten er ifølge Leder Merkevare i NFF Jan Ove Nystuen, den mest høyteknologiske drakten noe norsk fotballandslag har tatt i bruk.

– Kun det beste er godt nok for landslagene våre! Detaljer helt ned på mikronivå sørger for at drakten skal være best mulig å bruke i all slags vær. Dette blir gjort mulig gjennom Nike sin nyeste teknologi, Dri-Fit ADV. Samtidig har vi tatt med oss noe av det tradisjonelle i utviklingen av drakten, og latt oss inspirere av historien i designet. Resultatet er etter min mening de flotteste landslagsdrakta vi noensinne har hatt, mener Nystuen.

NFF har utviklet drakten sammen med designere fra Nike, men også samarbeidspartner Unisport har vært en del av teamet som har arbeidet med drakten i to år.

– Designet til hjemmedrakten er basert på proporsjonene i det norske flagget. Den er i tillegg inspirert av sverdet til Harald Hårfagre, og ikke minst et særegent runetegn for navn og nummer. Bortedrakten er inspirert av det unike nordiske lyset med is og nordlys som stikkord, sier Nystuen.

Allerede fra 21. mars starter NFF sin samarbeidspartner Unisport et eksklusivt salg av drakten i og utenfor Unisport sine nye lokaler på Karl Johan. Butikken har egentlig sin åpningsuke første uken etter påske.

Nystuen setter stor pris på at Unisport snur seg rundt og sørger for at de mest ihuga fansene allerede før kampen mot Tsjekkia får muligheten til å ikle seg den nye drakta. Henrik Brosø er Salgssjef i Unisport Norge. Han mener det er like stor grunn for Unisport til å takke NFF.

– De to norske seniorlandslagene er råsterke merkevarer, og det at vi i Unisport får være med å utvikle dette videre er fantastisk spennende for oss. Det er definitivt verdt å snikåpne butikken litt før tiden for dette, og det var ikke vanskelig for oss å si ja til noe slikt!

Draktene som selges i Unisports nye lokaler på Karl Johan vil komme i en unik boks, og 30 av disse vil ha en egen “gullbillett” som gir deg en unik fotballopplevelse på kampdagen 22. mars. Vinnerne vil bli hentet av den samme bussen som frakter landslaget fra hotellet til Ullevål Stadion.

Unisport vil også selge drakten utenfor Ullevaal stadion i timene før landskampen mot Tsjekkia 22. mars.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *